Welkom bij Meheus schrijnwerken!

Welkom bij MEHEUS SCHRIJNWERKERIJ

Wij zijn gespecialiseerd in de algemene schrijnwerkerij en werken steeds op maat van de klant. We streven er steeds naar om kwaliteit te leveren en dit voor een correcte prijs.  Alles wat wij leveren word geproduceerd in ons eigen atelier die uitgerust is met de modernste computergestuurde machines.

U kan ons ook benaderen als uw project uitgebreider is dan enkel schrijnwerk. Wij hebben goede banden met uitstekende vakbekwame mensen met kennis van zaken op verschillende gebieden. Zoals : Sanitair, elektriciteit, dakwerken, gevelbekleding, tegelzetten/vloeren. Zo kunnen wij ook anticiperen op de vraag naar de renovatie van een complete badkamer of keuken.

Met onze totale werkomgeving van 350m² en mooi machinepark die elk jaar word uitgebreid en onder andere een moderne cnc machine en lakinstallatie bevat slagen we er steeds in kwaliteit te leveren aan onze trouwe klanten.

We proberen ook steeds meer de klant te helpen visualiseren. Als u zich minder goed kan voorstellen hoe uw nieuwe keuken er zal uitzien na de werken, dan hebben wij de oplossing. Zoals de grote keukenbouwers kunnen wij sinds enige tijd ook uw keuken of kast uittekenen in dimensie zodat u er al een goed idee van hebt wat wij u kunnen bieden.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>